Lohirieskarullat
13.11.2018
Lohirieskarullat Pulla-Pirtin Rieskasta ja Hätälän Graavilohesta.
Ainesosat:
2 pkt (4 kpl) Pulla-Pirtin Rieskaa
2 pkt (300g) Hätälän graavilohta siivuina
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 tl piparjuuri tahnaa
1/2 kpl sitruunan kuori ja mehu
1/2 ruukku tilliä
1 pieni punasipuli
mustapippuria
sormisuolaa
sitruunanlohkoja koristeeksi
Resepti:
Sekoita kulhossa tuorejuusto, piparjuuri, raastettu sitruunan kuori ja mehu, hienonnettu tilli sekä kuutioitu punasipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä täyte tasaisesti rieskojen päälle ja nostele graavilohisiivut täytteen päälle tasaisesti. Jätä muutama siivu koristeluun. Kääri rulla napakasti kelmuun ja sulje päät. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia. Poista kelmu ja leikkaa lohirieskarulla viistosti annospaloiksi. Koristele graavilohisiivuilla, tillioksilla sekä sitruunanlohkoilla.