Rieskakakku juhliin -pastramileikkeellä
24.1.2018
Kevään valmistujaisten ja muiden juhlien suolainen suursuosikki on helposti syntyvä rieskavoileipäkakku, jonka voit ylpeydellä valmistaa Pohjois-Suomen omista raaka-aineista.
Oulun seudun yritykset Pulla-Pirtti, Viskaalin ja Kasvishovi huolehtivat paikallisesti valmistettujen tuotteiden lisäksi myös siitä, että paikallisuus merkitsee aina tuoreutta, tuotannon ja jalostamisen lyhyttä ketjua sekä pohjoissuomalaisen ruoan arvostusta.
Moderni lihavoileipäkakku – nopea ja helppo!
-3 pakettia Pulla-Pirtin perunarieskaa (2 rieskaa/pussi)
-3 pakettia Viskaalin pastramileikettä
-3 purkkia Kasvishovin Paprikadippiä
-jääsalaattia
-kurkkua
-paprikaa (värilajitelma)
-yrttejä koristeluun
Voitele perunarieska paprikadipillä ja levitä pastarmileikkeet päälle. Kokoa tarpeen mukaan kerroksia, lisää jokaiseen väliin jääsalaattia ja kasviksia makusi mukaan.
Lopuksi koristele kakku tuoreilla yrteillä!