• fi
  • en
  •  

Pulla-Pirtille on myönnetty kansainvälinen BRC-elintarviketurvallisuusstandardi

Lisätty: 14.4.2021


Pulla-Pirtin leipomoille on myönnetty kansainvälinen BRC-elintarviketurvallisuusstandardi sen arvostetuimmassa AA-luokassa

 

Pulla-Pirtille on myönnetty kansainvälinen BRC- elintarviketurvallisuusstandardi sen korkeimmassa tavoiteluokassa AA niin Oulun kuin Raahen leipomolle. BRC (Brand Reputation Compliance) on kansainvälinen, Isosta-Britanniasta lähtöisin oleva elintarviketurvallisuusstandardi. Harvinaisen AA-tason sertifikaatin saavuttaminen on osoitus onnistuneesta ja pitkäjänteisestä työstä leipomoiden elintarviketurvallisuuden parantamisessa.

 

"Sertifikaatin saavuttamiseksi on nähty paljon vaivaa niin itse leipomon puolella kuin toimintajärjestelmien kehittämisessä ja päivittämisessä. Kiitos sertifikaatin saavuttamisesta kuuluukin siis kaikille, koko henkilökunnallemme!" kertoo Pulla-Pirtin toimitusjohtaja Hannu Räinä.

 

Uusi saavutettu sertifikaatti korvaa Pulla-Pirtillä maaliskuun loppuun asti voimassa olleen FSSC 22000 -sertifikaatin. "Uudella sertifikaatilla haluttiin varmistaa toimintamme sopivuus kaikille asiakkaillemme. Sertifikaatti mahdollistaa myös mahdollisen viennin kasvattamisen. Ennen kaikkea se on osoitus kovasta työtä ja hyvästä elintarviketurvallisuuden vaalimisesta, mikä korotuu työskentelyssämme joka päivä" Räinä toteaa.

 

Sama kunnioitus tuotteita ja laatua kohtaan löytyy myös yrityksen arvoista. "Olemme yhdessä määritelleet yrityksemme arvot. Niissä korostuvat laadukas tekeminen, tuoteturvallisuus ja se, että voimme yhdessä seistä ylpeänä tuotteidemme takana" Räinä jatkaa.

 

Yhtä tärkeää sertifikaatin saavuttamisen kanssa on myös sen ylläpito. Pulla-Pirtin tavoitteena onkin pitää kiinni saavutetusta AA-luokituksesta ja jatkaa toimintojen parantamista entisestään.