Pulla-Pirtti Facebookissa Pulla-Pirtti Instagramissa Pulla-Pirtti YouTubessa Pulla-Pirtti Twitterissä

Rieskat mukaan radalle -kesäkilpailu

Lisätty: 22.5.2017


Rieskat mukaan radalle -kesäkilpailu

 

Kesän lennokkain kilpailu on täällä! Osallistu arvontaan ja voit voittaa huikean Fresbeegolf setin! Arvontaan voit osallistua kaupassa tai tykkäämällä Facebookissa HyvänMielenRieskojen kilpailukuvasta. Jokainen osallistuva kauppa arpoo yhden 25 € arvoisen kolmen kiekon Frisbeegolf setin, lisäksi Hyvän Mielen Rieskojen sivuilla arvotaan yksi kiekkosetti.

 

SÄÄNNÖT
1. Järjestäjä
Kilpailun järjestää Pulla-Pirtti Oy, Lepolantie 17, 90410 Oulu. Facebook ei ole osallisena arvontaan millään tavalla.

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt täyttämällä arvontakupongin kaupassa tai tykkäämällä Pulla-Pirtin Hyvän Mielen Rieskojen Facebook-sivujen kilpailukuvasta.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua 22.5.-6.8.2017 välisenä aikana kilpailuun osallistuvissa kaupoissa tai Hyvän Mielen Rieskojen Facebook-sivuilla. 
Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontalomake tai tykkäämällä arvontakuvasta Facebookissa. Jokainen osallistuva kauppa arpoo yhden kolmen kiekon setin, jonka arvo on 25 €. Kiekkosetti sisältää yhden putterin, yhden driaiverin ja yhden midarin. Kaupat saavat itse päättää milloin kilpailu on esillä ja milloin arvonta suoritetaan. Kaupat hoitavat arvonnan itsenäisesti ja ilmoittavat voittajalle henkilökohtaisesti.

4. Palkinnot ja niiden arvonta

Jokainen osallistuva kauppa arpoo yhden kolmen kiekon setin, jonka arvo on 25 €. Kiekkosetti sisältää yhden putterin, yhden driaiverin ja yhden midarin. Kaupat saavat itse päättää milloin kilpailu on esillä ja milloin arvonta suoritetaan. Kaupat hoitavat arvonnan itsenäisesti ja ilmoittavat voittajalle henkilökohtaisesti. Facebook-arvonta suoritetaan 7.8. klo 12.00 Pulla-Pirtin toimesta.

5. Palkinnon luovutus / julkisuus
Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkinnon toimittamisesta sovitaan voittajan kanssa. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa voitosta, on kaupoilla/Pulla-Pirtillä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja.

6. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä luetelluista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin. Facebook ei ole millään tavalla osallisena tai vastuussa Facebook-sivuilla käytävässä arvonnassa.

 

 

 

Takaisin

ASIAKASPALVELU

Puh. 010 548 3600
fax 010 752 0070
myynti@pullapirtti.com

LOGISTIIKKA

Puh. 010 548 3604

Certified by Inspecta
Powered by Softers