Rieskapizza
4.5.2017
Joka perjantain ehdoton hittiresepti on Rieskapizza lähialueen tuotteista. Oululaiset tietävät, että majoneesi kuuluu pizzaan. Kokeile ja yllätä kaverisi!
Ainesosat:
2 pss Pulla-Pirtin perunarieska
1 pkt Viskaalin naudan meetvursti
1 rs Kasvishovin chilimajoneesia
400 g tomaattimurskaa
200g juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
basilikaa
valkosipulia
sipulia
öljyä
suolaa
Resepti:
1. Lisää tomaattimurskan joukkoon sipuli, valkosipuli,basilika, öljy ja suola.
2. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi.
3. Levitä reilu kauhallinen tomaattimurskaa rieskan päälle.
4. Ripottele juustoraaste pohjalle.
5. Lisää meetvursti-viipaleet.
6. Puolita kirsikkatomaatit ja levitä ne rieskan päälle.
7. Paista uunissa 250 asteessa noin 10 minuuttia.
8. Lusikoi päälle chilimajoneesia.
9. Viimeistele basilikalla.
10. Leikkaa osiin ja nauti!
Valmistusaika: 20 min