• fi
  • en
  •  

Runebergin torttu 2 kpl/ras

Runebergin torttu on ollut leipomomme perinteisiä tuotteita jo vuosikymmenien ajan. Tortut tehdään käsityönä ja valmistukseen kuuluu useita eri työvaiheita.

 

Leipomomme tortut kostutetaan pohjoissuomalaiseen tapaan aidolla rommilla, eivätkä tortut ole lainkaan kuivia vaan ennemminkin lusikalla syötäviä herkkupaloja! Kostutus on tarkkaa hommaa, sillä jokaisella on varmasti oma mielipiteensä siitä aidosta oikeasta kostutuksen määrästä.

 

Pulla-Pirtin Runebergin tortut ovat kuitenkin monien mielestä juuri niitä ainoita oikeita!

 200 g
 
 
  •  
    Runebergin torttu 2 kpl/ras
  •  
    Runebergin torttu 2 kpl/ras

Saatavana joulukuun lopusta Runerbergin päivään asti!

 

Runebergien pintakoristelu

Ainekset

 VEHNÄjauho, sokeri, kasviöljy [palmu (SG), kookos, rapsi], vesi, vapaan kanan KANANMUNA, vadelma, appelsiini, rommi, glukoosisiirappi, VEHNÄ- ja perunatärkkelys, aprikoosinsydän, inverttisokeri, perunakuitu, nostatusaine (E450, E500, E503ii), sakeuttamisaine (E440, E1442 peruna), säilöntäaine (E202), emulgointiaine (E471, E475), hiiva, suola, vanilliini, happamuudensäätöaine (E330, E333), aromi (mm. rommi), väri (E160a, 150c), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää jäämiä mantelista. Sulatettu.

Lisätiedot

Laktoositon

Maidoton

(100 g)
kcal
356
18 %
Sokeria
34,8 g
39 %
Rasvaa
14,1 g
20 %
Tyydyttyn. rasvaa
7 g
35 %
Proteiinia
3,9 g
8 %
Hiili- hydraattia
52,7 g
20 %
Kuitua
1,3 g
5 %
aikuisen viitteellisestä päiväsaannista (GDA). Perustana 2 000 kcal ruokavalio.
Ravintosisältö / 100 g (100 g)
Energiaa1495 kJ / 356 kcal356 kcal
Rasvaa14.1 g14.1 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja7.0 g7 g
Hiilihydraatteja52.7 g52.7 g
  - joista sokereita34.8 g34.8 g
Ravintokuituja1.3 g1.3 g
Proteiineja3.9 g3.9 g
Suola0.21 g0.2 g
 
Laktoosi0.0 g0 g
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja