• fi
  • en
  •  

Lämpimät juusto-hedelmäleivät

28.1.2020

8 kpl / 20 min

 

Lämpimät voileivät kootaan perunalimpun päälle ja lämppärit täytetään juustolla ja hedelmillä.  Lämpimät juusto-hedelmävoileivät maistuvat jälkiruokana, kahvileipänä sekä ilta- tai välipalana.

 

 

Ainesosat:

8 viipaletta Pulla-Pirtti Aito perunalimppu vuokaviipale -leipääLämpimät leivät vuokaviipale Pulla-Pirtti

 

1 dl viikunahilloa

200 g sinihomejuustoa

1—2 päärynää

2 tuoretta viikunaa

100 g viinirypäleitä

150 g kovaa kypsytettyä juustoa (esim. gruyere)

1 dl saksanpähkinöitä

juoksevaa hunajaa

 

Resepti:
1. Asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele viipaleet viikunahillolla. Viipaloi leipien päälle sinihomejuustoa.

2. Viipaloi päärynät ja viikunat. Irrottele viinirypäleet tertuista. Asettele hedelmiä leiville.

3. Raasta kypsytetty juusto ja ripottele raaste leiville.

4. Paista leipiä 200-asteisessa uunissa ylätasolla noin 12 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja ruskistuu hieman.

5. Viimeistele leivät rouhituilla saksanpähkinöillä ja hunajalla.

 

Vinkki!

Voit korvata sinihomejuuston myös pehmeällä vuohenjuustolla tai briellä.

  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Leivon leipomo Facebookissa
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja